Дали скарата е вашето омилено јадење?

Почестете се со квалитетни јадења направени од чисто месо,
внимателно подготвени да ги задоволат сите сетила на гурманот.

Нашиот избор е квалитетот. Вашето задоволство е наш успех. Најсвежите и најквалитетните производи се нашето решение.

Брза Храна Жаба нуди најквалитетно и најсвежо месо, подготвено по оригинален рецепт со духот на традицијата.

Специјалитети

Сендвич со царска плескавица

Сендвич со црвена плескавица

Сендвич со димена кобасица

Сендвич со џигер во марамица

Сендвич со гурманска плескавица

Сендвич со кебапи

Во потрага по работа? Работете со нас!

Кај нас можете да очекувате производи подготвени од секогаш свежо месо, во свежи лепчиња со над 15 вкусни прилози.

Локација

Во потрага по работа? Вработи се кај нас!